Iskolások a Drogambulancián

Folytatjuk prevenciós programunkat.

A 15-20 fős iskolás csoportokat előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Az eddig hozzánk érkezett diákok kérdéseiből egyértelművé vált az, amit eddig is sejtettünk, hogy nagy a baj, és a tizenévesek nagy része úgy próbálja ki, vagy fogyasztja – akár rendszeresen- a kábítószereket, az alkoholt és a nyugtató hatású gyógyszereket, hogy egyáltalán nincsenek tisztában annak hosszú távú következményeivel.  És azt is tapasztaljuk, hogy a fiatalok egyre inkább magukra maradnak. Nem tudnak, vagy nem mernek őszintén kérdezni, és őszinte válaszokat sem kapnak, pedig a fiatalok komoly veszélynek vannak kitéve.  

Hisszük, hogy ezekkel a látogatásokkal/előadásokkal egyrészt megelőzhető, hogy ők is drog-, alkohol- vagy gyógyszerfüggőkké váljanak. Másrészt, ha megismerik Ambulanciánkat, az itt dolgozókat, akkor a későbbiekben már tudják honnan, hol kell segítséget kérni. 

A prevenciós előadásokat/foglalkozásokat keddi vagy csütörtöki napokon 10 órától alkalmanként másfél órában tartjuk.

Ezeket a prevenciós előadásokat a napi munkánk, hatalmas kliensforgalmunk mellett látjuk el, éppen ezért egy-egy látogatás díja 15. 000 forint.  Ez a jelképes összeg a Drogambulancia Alapítvány számára nagy segítség. Az összeget névtelen adományként, vagy számla ellenében tudják megfizetni az iskolák.

Érdeklődni a drogprevencio@gmail.com e-mail címen.